Permanente make-up

Onderdelen en mogelijkheden

Wenkbrauwen

W10

Hairstrokes / Hairstroke-techniek (haartjestechniek).

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van het gezicht. Dmv de hairstroke-techniek is het tegenwoordig mogelijk om heel natuurlijke wenkbrauwen te maken. Er worden als het ware haartjes getekend, die zo goed mogelijk een ‘echte’ wenkbrauw nabootsen.

Hairstrokes wenkbrauwen zijn luchtiger door de speelse manier van opzetten. Deze techniek is alleen geschikt voor de droge huid met fijne porien. Hier ziet u een voorbeeld uit onze salon.

14292334_1167784529956606_690609541001318669_nOmbré wenkbrauwen (poeder-, schaduwtechniek).

Zeer populair op dit moment: Ombré Brows ! Deze prachtige vol ingeschaduwde wenkbrauwen geven een krachtige look voor de dame die pit heeft. Door de speciale manier van aanbrengen krijgen de wenkbrauwen een mooi en natuurlijk verloop van krachtig naar zacht. Dit is vergelijkbaar met een potlood- of poedermake-up. Deze techniek is geschikt voor alle huidtypen. Een voorbeeld van ons werk (net na de behandeling) ziet u hier.

Of u de salon verlaat met een mooie Hairstroke- of Ombre-set, beide technieken zijn prachtig. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen kunnen met PMU aangevuld worden. Het is ook mogelijk om de vorm aan te laten passen, bijv. een hogere boog, een vollere aanzet, of een langer uiteinde/’staartje’. Ook bij het totaal ontbreken van eigen haartjes kan een prachtig resultaat behaald worden. In ons portfolio vind u voorbeelden van meteen na de behandeling of na genezing, u kunt ons ook volgen op onze Facebook pagina voor nog meer foto voorbeelden.

Corrigeren van oude PMU: Het is mogelijk om over uw bestaande/oude PMU de hairstroke-techniek te laten plaatsen. De oude PMU moet dan wel sterk vervaagd zijn. Ook zijn wij gespecialiseerd in vorm- en kleurcorrecties. Het is niet in alle gevallen mogelijk om werk van andere salons aan te passen.

Ogen

IMG_5757InfraLashes of Medium EyeLiner.

Eyeliners laten de ogen spreken. Of u nu kiest voor een subtiele rand tussen de wimperhaartjes (InfraLashes) of liever iets breder, er is veel mogelijk. Door de diversiteit aan naaldmodules kunnen eyeliners in small en medium geplaatst worden. Met deze eyeliners oogt de wimperaanzet voller en krachtiger op een natuurlijke manier.

InfraShadow. Een uitgeschaduwde eyeliner is een eyeliner met een zacht verloop (als een potloodlijn die iets uitgeveegd wordt). Dit kan met 1, of met 2 kleuren. Het is hierbij mooi om een fijne, donkere lijn tussen de wimperhaartjes te plaatsen en een lichtere kleur er boven om mee te schaduwen.

GraficLiner. Een brede, volle eyeliner (large) in 1 kleur. Voor een oogopslag die echt mag opvallen! Een kleine verlenging of oplopend puntje is kenmerkend voor de GraficLiner.

fullsizerenderSmudgy EyeLiners. 

Bij deze brede eyeliners worden 2 of 3 kleuren eyeliner boven elkaar geplaatst van donker naar licht, dit geeft een bijzonder resultaat. Dit is vooral geschikt voor mensen met een groot bewegend ooglid. Deze afbeelding van ons werk is net na de behandeling gemaakt. De bovenrand geeft na genezing een transparant poedereffect.

Belangrijk: Een eyeliner met een verlenging aan de buitenhoek is mogelijk, er zijn echter grenzen: de doorgetrokken lijn mag nooit verder geplaatst worden dan de plooi van het (bewegende) ooglid. Door het slapper worden van de huid, zal de lijn in de toekomst (ongewenst) lager komen te zitten.

Lippen

Lipliner. Een liplijn voorziet de mond (weer) van duidelijke contouren. Met het ouder worden worden de lippen smaller, de doorbloeding wordt minder waardoor er een onregelmatige liplijn ontstaat. Met een lipliner kunnen kleine oneffenheden gecorrigeerd worden. De kleur kan dichtbij uw eigen lipkleur gekozen worden, of u kiest voor een kleur die meer aanwezig is.

LipShadow. Bij ingeschaduwde lippen wordt eerst de liplijn aangebracht en vervolgens zal met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn ingekleurd worden. Hierdoor kunnen ook grotere oneffenheden aan de contourlijn gecorrigeerd worden. Het ‘zachte’ verloop maakt de lijn subtiel en natuurlijk.

Collage lipFullLips.

Bij volledig inkleuren van (te bleke) lippen wordt ook eerst de liplijn aangebracht, waarna de lippen in het geheel worden ingekleurd (FullLips). Ook bij dit onderdeel kunnen grotere oneffenheden gecorrigeerd worden. U kunt voor 1 kleur kiezen, of voor een contrasterende liplijn met een zachtere kleur voor inkleuren.

Belangrijk: Het optisch vergroten van de lippen met permanente make-up is in de meeste gevallen mogelijk, er zijn echter grenzen: Het is niet mogelijk om PMU buiten de zgn ‘white roll’ te plaatsen, dit is het verheven witte randje aan de bovenrand van de lippen. Dit geeft een onnatuurlijk effect. Met een FullLips behandeling in een mooie frisse kleur zal zeker een mooi, vergrotend resultaat behaald worden.

Medische pigmentatie

Bij medische pigmentatie worden o.a. huidskleuren aangebracht op plaatsen waar -om welke reden ook- het natuurlijke pigment ontbreekt. In sommige gevallen kunt u een deel van het bedrag terugkrijgen van uw zorgverzekeraar! De behandelmogelijkheden voor medische PMU zijn:

Kaalheid bij Alopecia patiënten. Door een ziekte aan de haarwortels ontstaat pleksgewijze, soms algehele kaalheid. Bij deze aandoening kan het voorkomen dat ook de gezichtsbeharing verdwijnt. Door pigmentatie van wenkbrauwen en wimperrand kan meer uitdrukking aan het gezicht gegeven worden.

Schisis (hazenlip) camouflage. Met PMU is lipconstructie mogelijk die de (aangeboren) afwijking aan de lipvorm zal verbeteren. Het mooiste resultaat wordt behaald met een ‘full-lips’ behandeling. Hierbij zal de symmetrie worden hersteld en worden de lippen in het geheel voorzien van een natuurlijke of juist een meer opvallende lipkleur.