14292334_1167784529956606_690609541001318669_nOmbré wenkbrauwen (poeder / shadow)

Zeer populair op het moment zijn ingeschaduwde wenkbrauwen. Naast de juiste vorm en kleur is de aanbrengtechniek van de Ombré bepalend voor het eindresultaat. De wenkbrauwen worden volledig ingekleurd, maar wel met een zacht uitlopend effect. Hierdoor is het effect sterk vergelijkbaar als een (krachtige) schaduw of poederwenkbrauw. Deze afbeelding is ons eigen werk net na de behandeling. Het resultaat zal na genezing minder intens zijn.

Wilt u meer weten over deze behandeling? Neem dan contact met ons op.


pincetten tweezermanTweezerman pincetten

Deze perfect gevormde pincet met schuin aflopende punten haalt zelfs de fijnste haartjes weg. Beroemd om zijn precisie en de beste garantie.

Gratis slijpservice: Als de punten van je pincet door normaal gebruik bot zijn geworden, kunnen ze gratis voor je worden geslepen. Mits de punten herslepen kunnen worden.

Prijs: € 26,95 (en voor de kleine variant: € 16,75).


PMUInterview NSGP

Als PMU-specialist zijn wij aangesloten bij de NSGP.  Deze stichting zet iedere 3 a 4 weken een collega in de spotlights. Ook wij staan met een leuk stukje op de NSGP-site !

Nieuwsgierig naar het interview? U kunt het hier lezen.


Wimperserum

Een krachtig serum dat uw eigen wimpers langer, voller en steviger maakt. Door de reinigende en opbouwende ingrediënten wordt de haarschacht gereinigd en het haar optimaal gevoed. Ideaal voor iedereen die langere en vollere wimpers wil hebben. Aanbrengen als een eyeliner gedurende 4-6 weken. Daarna af en toe aanbrengen om resultaat in stand te houden.

De prijs is € 49,95.


Cadeaubon DermagraphicsCadeaubon

Verras iemand met een cadeaubon voor een PMU behandeling, of … vraag een bon voor uzelf! Ieder gewenst bedrag is mogelijk vanaf € 25,00.

Laat aan ons weten voor welk bedrag u de bon wilt laten maken, daarna kunt u deze (op afspraak) komen ophalen in de salon of laten opsturen (slechts € 2,00 extra). Cadeaubonnen kunnen niet ingewisseld worden voor contant geld.