Bewezen is dat deze methode geen schade toebrengt aan de gezondheid. Het Informed Consent dat wij met iedere nieuwe klant doornemen, moet uitsluiten of u wel of niet behandeld mag worden. U krijgt de garantie dat een procedure geheel wordt uitgevoerd met volledig respect voor uw veiligheid.

Er wordt gewerkt met de meest nauwkeurige apparatuur. De huid raakt minimaal beschadigd, dit betekent een snellere genezing van de huid en uiteraard minder pijn! Ook wordt bij iedere behandeling een nieuwe naaldmodule gebruikt die u zekerheid biedt betreffende hygiëne en steriliteit. Ook zijn er strenge eisen op de pigmenten die aan alle wettelijke normen moeten voldoen.

De nazorg voor thuis is van groot belang. Wanneer u de instructies nauwkeurig volgt, zult u geen hinder ondervinden tijdens het genezingsproces. Voor de behandeling wordt dit met u besproken, ook krijgt u een nazorgformulier mee naar huis.

Onze salon en onze werkwijze zijn op veiligheid en hygiëne getoetst en goedgekeurd namens de GGD. Salons die PMU aanbieden zijn dit verplicht. Kijk op www.veiligpmu.nl

Wij werken volgens de verplicht gestelde hygiënerichtlijnen van het LCHV.